Qui som

 

L'AMPA SOM TOTS I TOTES!

L’Associació de Mares i Pares és una associació sense ànim de lucre formada per totes les famílies de l'escola. El  nostre objectiu fonamental és treballar perquè els nens i nenes de l'escola rebin una educació de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, democràtica ,coeducativa i universal. Per aconseguir això és absolutament necessari que la direcció de l'escola, el professorat, el personal del centre, el personal laboral de l’associació, l’alumnat i les famílies, treballem conjuntament i creem el context necessari per teixir una autèntica comunitat educativa.

Els valors centrals de l’AMPA són la participació, la representativitat i la transparència i, per aconseguir-ho, és necessari tenir una comunicació clara i contínua. Per aquest motiu tenim una estructura amplia amb  comissions on participen altres persones, a part de les que estrictament formen la junta, que tenen un paper actiu i decisiu en el treball del dia a dia.

Les mares i els pares que formem part activa de la junta o les comissions de treball,   intentem trasmetre les  opinions i inquietuds de totes les famílies per tal de col·laborar amb els diferents òrgans del centre en la millora de la seva qualitat, tant des del punt de vista educatiu com en altres aspectes més técnics.

La nostra feina es centra en gestió dels  diferents serveis que ofereix l'AMPA , la realització d'activitats tant per les famílies com per l'alumnat,  la col·laboració amb l'escola amb diferents projectes i la realització de festes entre altres temes. Totes aquestes tasques es realitzen a través de diferents comissions de treball que anem actualitzant o variant segons les necessitats.

Aquest any comencem a treballar amb comissions mixtes per tal de millorar la coordinació i comunicació entre l'escola i les famílies. Aquestes  comissions estarán formades per personal de l'equip directiu, professorat , representant AMPA i famílies interessades.

Actualement les comissions de treball són:

  • Menjador  (mixta)
  • Hort      (mixta)                                  
  • Activitats extraescolars i servei Bon dia
  • Biblioteca      (mixta)                                                        
  • Espai Famiiar
  • Comunicació i participació    (mixta)                          
  • Espai solidari                              
  • Economia                                                              
  • Treball cooperatiu  (mixta)

La constitució de la junta de l'AMPA ésta formada per les següents persones i ens reunim amb una assiduitat de 30 dies normalment, aquesta realitat pot variar  segons les  necessitats.

Nom Carrec
Regina Júarez President
PilarSimoni Vicepresidenta
MªJesús López Tresorera
Anna Font Gómez Secretària
Helena Marqués Vocal 1
Bernat Dalmau Vocal 2
Anna Rodríguez Vocal 3
Carlos Tauré Vocal 4
David Díaz Vocal 5
 

 

Per aconseguir els objectius proposats anualment i avançar cap a una millor comunicació i entesa entre totes les persones que formen part de la comunitat educativa del centre, així com una millora en l'educació pública en general, necessitem  la participació i la involucració  de totes les famílies en l'AMPA.

En aquest enllç trobareu les tarifes orientatives de totes els serveis que gestiona l'AMPA:

Tarifes orientatives AMPA

L'AMPA ETS TU!!

 

Desenvolupat i dissenyat per Camaleon Webs - Web adaptat a dispositius mòbils