Dinar 1 dia.

 

QUÈ ES NECESSITA PER QUEDAR-SE A DINAR AL MENJADOR DE L’ESCOLA COM A ESPORÀDIC?

Tots els nens i nenes, socis o no socis de l’AMPA, es podran quedar a dinar al menjador de    l’Escola de manera esporàdica.

  • El Tiquet d’Esporàdic a  es poden adquirir els dimarts de 9 a 9:30h al despatx de l'AMPA, o bé, a a l’oficina del BBVA (C/Doctor Robert 19, de Palau, davant de l'envelat)  de 8:15 a 14:00 h.

  • S’hi haurà d’escriure el nom del nen/nena, el dia i el mes que es queda a dinar.

  • L’haurà de lliurar a la tutora de classe a través de l’Agenda o de la Llibreta viatgera. D’aquesta manera la Coordinadora podrà fer el recompte total de nens/nenes de menjador per la cuina.

  • Si el nen/nena, necessita DIETA el dia que es queda a dinar, s’haurà d’escriure al mateix tiquet i a la llibreta o agenda.

  • Qualsevol intolerància o al.lèrgia, que un nen esporàdic pugui tenir per un aliment determinat, s’ha de notificar per escrit al mateix tiquet i a l’agenda.

  • El preu del tiquet de menjador és de 6,80 euros.

  • En el cas que algun alumne vulgui pícnic a les excursions haurà d’entregar el tiquet 4 dies abans de la sortida.

  • El material que necessita per dinar:

 

 

 

 

P3 Llunes

P4

Estrelles

P5

Sols

1r

Ratolins

2n

Senglars

3r

Roures

4t

Avets

Gorgs

Sot

Bata amb botons amb el nom

X

X

 

X

 

 

 

 

 

 

 

Tovallola de bany mides del llitet amb unes gomes a les puntes i una manteta. Qui ho necessiti pot portar un ninot o un coixinet. Tot marcat amb el nom.

X

 

 

 

 

 

 

 

 

Individual per posar damunt la taula i tovalló per eixugar-se dins d'una bossa de roba per guardar-ho a la cistella del menjador. Tot marcat amb el nom del nen/a.

Pel alumnes de P-3 cal una goma al tovalló per poder passar-lo pel cap.

X

X

X

X

X

X

X

X

X

 

El servei de menjador es reserva el dret d’admissió de tots aquells alumnes que pel seu comportament alterin el bon funcionament del menjador escolar.

 

Desenvolupat i dissenyat per Camaleon Webs - Web adaptat a dispositius mòbils